I sponzori, i organizatori! | Sportski auto i karting savez Srbije

I sponzori, i organizatori!

20.07.2017

FOTO GALERIJA

Beogradski FAM reli- Memorijal Mirko Martinović, posle dvogodišnje pauze vraća se u kalendar takmičenja za Šampionat Srbije. Pored ljudi iz kluba MM power, čije ime su zapravi inicijali njihovog tragično nastradalog druga, Mirka Martinovića, organizacija šestog po redu relija ne bi bila moguća bez sponzorstva i saradnje sa Fabrikom maziva iz Kruševca, poznatijom pod imenom FAM. Saradnja uljarskog giganta i beogradskog kluba počela je minule godine sponzorstvom takmičara, a sada se proširuje i na organizaciju sopstvenog relija. Time je uspešna saranja proširena, na obostrano zadovoljstvo.

Da stvari između FAM- a i MM power- a funkcionišu na najbolji način, dokaz je i trenutno vodeća pozicija kluba u generalnom plasmanu Šampionata Srbije u reliju, nakon tri održana takmičenja. Najveći broj bodova doneli su Luka Kotorčević i Zoran Milisavljević, koji vrlo ozbiljno konkurišu i za naslov prvaka u svojim klasama za 2017. godinu! Ostali predstavnici, pre svih Staniša lazarac, imao je pregršt tehničkih pehova sa svojim „micubišijem EVO VIII“, pa će se na preostalim takmičenjima fokusirati upravo da klubu FAM MM power donese što više bodova, za još jednu timski titulu. S tim ciljem FAM i MM power su se oslonili i na usluge velikog asa našeg automobilizma, Pavla Komnenovića, koji će upravo voziti za FAM MM power na predstojećem reliju, vrativši se tako na reli staze posle dve decnije pauze!

Koliko su FAM i MM power cenjeni u scvetu relija, pokazuje i podatak da će se upravo na takmičenju u Beogradu okupiti najveći broj posada u dosadašnjem toku sezone. Iz Hrvatske stižu dve posade, Šamec/ Šams i Postružin/ Grdović, stari prijatelji kluba, koji ne zaboravljaju dobar reli i provod 2014. Godine, kada se ovaj reli bodovao i za Prvenstvo Hrvatske!

Ostaje samo nada i uverenje da će u nedelju na cilju svi biti zadovoljni- pobednici, gosti, organizatori, a ponajviše sponzori iz FAM- a.