Upoznajmo Goč da bi ga više voleli

30.09.2017

Kvalifikacioni treninzi za pretposlednju trku brdskog šampionata Sportskog auto karting saveza Srbije na Goču, protekli su savršeno, rutinski sa uživanjem svih takmičara. U idealnim vremenskim uslovima dva puta od podnožja do vrha, bilo je više nego dovljno da se ostvari projektovano vreme, pohvataju putanje, reperi za kočenje i preostali detalji za nedeljni okršaj protiv štoperice.

Tehnički i verifikaciju prošlo je 32 takmičara, na osnovu čega je objavljena startna lista za trening. Dragan Stojković Verba reprezent Vrnjačke banje imao je čast da prvi startuje, i tako započne takmičarski vikend. Poređani po klasama, počev od devete pa do kupa, odradili su zadato i puvukli se servis, kako bi jesenje kasno popodne proveli u najpoznatijem banjskom lečilištu u Srbiji, za živce.

Startna lista za nedeljnu trku u mogome sliči startnoj za trening! Recimo, mali N drugi trening prvo vreme Marko Marić, u Hibridu takođe drugi trening najbrži je Jovan Lazarević, Danijel Panić u klasi tri, odnosno Dejan Ilić u klasi četiri, preko Uroša  i Miloša Brkića u petici i šestici, Dragana Balačikić u sedmici, Aleksa Radojković u osmici, odnosno Dragan Stojković u klasi devet. Kup 1 Marko Pavlović, Kup 2 Nikola Ekeščić.

Start nedeljne trke zakazan je za 13 časova!