Lista prijavljenih posada za III Zlatiborski reli 2017


Picture
 
​  „3.Zlatiborski reli 2017“ se vozi sutra i prekostutra, a lista prijavljenih posada se ne razlikuje mnogo od one za reli koji je održan ranije ove godie u Vrnjačkoj Banji. Na listi se nalazi sedamnaest posada, koje su raspoređene u četiri različite klase, plus automobili koji se boduju samo za generalni plasman. Ovog puta na reliju će učestvovati isključivo domaće posade.
 
Picture
 
​  Krenućemo od najjače klase, automobila koji se boduju samo za generalni plasman. Vladica Rabrenović i Peter Henel iz ASK WRR tima, kao favoriti poneće broj jedan na vratima njhovog Reno Klia R3. Staniša Lazarac i Branislav Pjević su prijavljeni sa Micubiši Lanserom evo VIII, na kom je nadamo se saniran kvar sa predhodnog relija. Treća posada u borbi za generalni je domaća, Dejan Krčevinac i Predrag Stojkanović u Reno Kliu Vilijams čekaće svoju priliku.
  Konkurencija u klasi IV (2000 N) je čini se nikad jača. Željko Milutinovič i Aleksandar Petričević iz ASK Rid Sporta u Reno Kliu N3, su pokazali u Vrnjačkoj Banji da se na njih može ozbiljno računati kada je u pitanju plasman u klasi, ali i u generalnom poredku, jer su odustali sa vodeće pozicije. Aleksandar Dučić i Dejan Golić iz WRR-a će dati sve od sebe da se umešaju u pobedu u klasi, a njihov vrhunski pripremljen Klio N3 je spreman za sve izazove na zlatiborskim stazama. Svoju šansu čekaće i Nikola i Branisav Jović u Pežou 206 RC, koji se još uvek uvozavaju i usavršavaju svoj automobil. Nenad Vićentić za ovaj reli ima novog suvozača, Tamaru Radosavljević i svakao su spremni za revanš Dučiću.
Picture
 
  U klasi III (1600 N/A) imamo dve posade, obe iz kluba ''Racing Tribe''. Branko Dukić i Borko Turudić u poznatom Sitroen Saksu, a tu su i Uroš Simić / Igor Kadić u Pežou 106, sada u verziji kit kar sa 1.6 motorom.
  Klasa II će imati svoju trku. Tomo Nikitović i Petar Milanović iz ASU ''UE'' će da brane dobar rezulat, za vrat im dišu Goran Rabasović i Milan Janjić iz ASK Rid Sporta u Pežou 205 1,3 Gr. A. Luka Kotorčević i Dejan Pejić će vrebati svoju prilku u Pežou 106 N.
  Klasa I će brojati solidan broj posada, za razliku od prvog relija. Zoran Milisavljević i Vlada Kostić sada dolaze potpuno spremni, Predrag Stefanović i Aleksandar Nenadović će želeti da isprave grešku, a u celu borbu će da se umeša i posada Lazar Blagojević / Marko Milanović. Aleksandar Marković iz Valjeva vozi prvi put ove sezone u novom automobilu. Zoran Šolajić i Igor Đukanović su i ovoga puta sprečeni zbog poslovnih obaveza da se nađu na startu, pa možemo očekivati da ih vidimo na idućem reliju. Lista prijavljenih posada!
 
info:RallyMagazinTeam